Σουνάς: Ολα για νίκη με Πανιώνιο

Την πίστη του οι παίκτες του Αρη θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον Πανιώνιο και να αυξήσουν τις λίγες ελπίδες που έχουν για παραμονή στην κατηγορία, εξέφρασε ο Δημήτρης Σουνάς.Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Δημήτρη, συνέχεια για τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», όπου υπάρχει πρόβλημα, καθώς δεν μπορείτε να φτάσετε στη νίκη στην έδρα σας.
«Είναι αλήθεια αυτό. Φέτος, δεν έχουμε καταφέρει νίκη στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σκληρό. Από τη πλευρά μας θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε για το ματς με τον Πανιώνιο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Στα επόμενα δύο παιχνίδια, κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια, κρίνονται τα πάντα για τον Άρη;
«Είναι δύο κρίσιμα παιχνίδια, τελικούς θα τους χαρακτήριζα. Εμείς πρέπει να παλέψουμε για τους βαθμούς και τίποτα άλλο».

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες αγωνιστικές.
«Εμείς κοιτάμε την πλευρά μας, κοιτάμε να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να βγάλουμε καλό πρόσωπο για να πάρουμε τους βαθμούς».

Το δικό σου μήνυμα στους φίλους του Άρη, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας;
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε την ψυχή μας, θα δώσουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε τους βαθμούς και να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Σχετικά άρθρα