Εκτη συνεχόμενη νίκη για τον Αιγινιακό

Τα πλέι οφ ανόδου αρχίζουν να ονειρεύονται στον Αιγινιακό, μετά και το 3-0 επί της Δόξας Δράμας. Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Πιερίας. Πήρε βαθμό ο Τύρναβος στην Καλαμαριά, επιτέλους νίκη για τα Γιαννιτσά. Στον 1ο όμιλο η Μαγούλα νίκησε την επισκοπή, τα Χανιά πέτυχαν σπουδαίο διπλό στον Αίγιο, ενώ το τοπικό ντέρμπι Καλλιθέα – Φωστήρας έληξε χωρίς νικητή.1ος όμιλος
Τελεία στο αρνητικό τους σερί (πέντε ματς χωρίς νίκη) έβαλαν τα Χανιά, περνώντας με διπλό από το Αίγιο. Το τελικό 0-1 διαμόρφωσε ο Πάγκαλος στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στοπ στο σερί των ηττών (πέντε συνεχόμενες) έβαλε και ο Αστέρας Μαγούλας, που νίκησε 3-2 την Επισκοπή. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μαρτίνεζ που πέτυχε δύο γκολ, ενώ για τον Αστέρα σκόραρε και μάλιστα μόλις στο 1ο λεπτό και ο Ντοματάς. Βουρβαχάκης και Μπρατσιάνι τα γκολ για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Στο Ελ Πάσο, Καλλιθέα και Φωστήρας έμιναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 27′ με τον Φαγιέ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 81′ με πέναλτι του Σεχολάρι.

2ος όμιλος
Παγιώνει τη θέση του στην 4άδα ο Αιγινιακός, που αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες (αποβολή στο Κωνσταντινίδη στο 50′ κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0), κατάφερε να νικήσει με 3-0 τη Δόξα Δράμας, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χατζής, Μπελόν και Αχαλινόπουλος.

Στην Καλαμαριά, ο Τύρναβος πήρε "Χ" από τον Απόλλωνα (1-1), φέρνοντας έτσι την 6η συνεχόμενη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα (οι 5 που είχαν προηγηθεί ήταν όλες με 0-0)! Ο Ναλμπάντης άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, για να ισοφαρίσει για τη θεσσαλική ομάδα ο Γωεργίου στο 67′.

Στα Γιαννιτσά, τέλος, η Αναγέννηση έφτασε σε νίκη ύστερα από εννέα διαδοχικές ήττες, επικρατώντας 1-0 της Καβάλας. Το γκολ πέτυχε ο Χατζηστεφάνου στο 6ο λεπτό.

Σχετικά άρθρα