Σαρρής: Είμαστε πιο κοντά με Σάντος

Κοντά σε συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εθνική ομάδα είναι η ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, το βράδυ του Σαββάτου.Ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στην ιστοσελίδα "atpreveza.gr", αναφερόμενος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος ήταν λακωνικός και ξεκαθάρισε: "Άποψή μου είναι ότι είμαστε πιο κοντά".

Στη συνέχεια μίλησε για την απουσία της ΑΕΚ από την κορυφαία κατηγορία:
"Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Είναι φτωχότερη η Σούπερ Λιγκ χωρίς ομάδες του βεληνεκούς της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της Ομοσπονδίας", ενώ αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής:

"Θεωρώ ότι όταν θα φτάσουμε στους 4 ομίλους της Γ Εθνικής με τον αριθμό των ομάδων στις 64, αυτό λογικά πρέπει να φέρει αναβάθμιση της ποιότητας του ποδοσφαίρου σε μια τέτοια κατηγορία συγκριτικά με τη Δ’ εθνική που υπήρχε. Ξεχάστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της football League 2 και της Δ’ κατηγορίας, θα υπάρχει μια Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία η οποία θα είναι αναβαθμισμένη όταν θα είναι 64 ομάδες πανελλαδικά και όταν θα υπάρξει και τρόπος επιχορήγησης ή χορηγίας αυτών των ομάδων ούτως ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν τουλάχιστον στα έξοδα μετακίνησής τους", τόνισε ο κ. Σαρρής, ο οποίος ρωτήθηκε και για το θέμα με τα στημένα παιχνίδια:

"Η ΕΠΟ κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Καταρχάς εγώ τη φράση "στημένοι αγώνες" δεν τη δέχομαι και το λέω ότι δεν τη δέχομαι διότι υπάρχει μια ιδιωτική εταιρεία η οποία βάσει των στοιχηματικών εταιρειών βγάζει κάποια όχι ασφαλή συμπεράσματα για κάποιους αγώνες που υπάρχουν κάποιες υπόνοιες. Από εκεί και πέρα η ευθύνη για να διαλευκανθούν τέτοια παιχνίδια ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους εισαγγελείς. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, μόλις έρθει από την UEFA χαρτί το οποίο έχει έρθει από τη συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία, το διαβιβάζουμε αμέσως εκεί που επιβάλλεται να το διαβιβάσουμε. Στους εισαγγελείς, στο Υπουργείο και στις διοργανώτριες".

Σχετικά άρθρα