Καραμάνος: Θέλει καλή διαχείριση το ματς με τον Ολυμπιακό

Να αντιμετωπίσουν σωστά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να μην παρασυρθούν από το 0-0 του πρώτου αγώνα κάλεσε τους συμπαίκτες του στον Ατρόμητο, ο Τάσος Καραμάνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραμάνος:
«Ήταν πολύ ισχυρό πλήγμα για εμάς η αποβολή του Σωκράτη στην αρχή. Καταφέραμε και δείξαμε όμως πως είμαστε ένα σύνολο που βάζει πάνω από όλα την ομαδικότητα και μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε λάθος. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση, τα δώσαμε όλα και δείξαμε πως έχουμε τα φόντα να παραμείνουμε εκεί που είμαστε. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είναι όμως πολύ καλή τόνωση ενόψει του ματς της Τετάρτης.
Οι απουσίες που είχαμε ήταν πολύ σημαντικές αλλά έχουμε αποδείξει πως έχουμε δυνατό σύνολο και ο κάθε παίκτης μπορεί να αντικατασταθεί. Έχω μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μου αλλά αυτό προκύπτει από την ομαδική προσπάθεια, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί με αυτά τα παιδιά.
Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Είναι μεγάλη πρόκληση το ματς της Τετάρτης. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και πρέπει να είμαστε ήρεμοι σωματικά και πνευματικά για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.
Θέλει πολλή καλή διαχείριση το ματς της Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ονειρεύεται πρόκριση και καλή πορεία αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Είναι περίεργο το 0-0 του πρώτου αγώνα, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας». 

Σχετικά άρθρα