Δημούτσος: Θέλουμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού!

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη επί του Αστέρα και πλέον το μυαλό όλων είναι στον επαναληπτικό του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, με τον Ελίνι Δημούτσο να δίνει το σύνθημα για την επικράτηση επί των ερυθρολεύκων που θα φέρει τους Περιστεριώτες στους "4".
"Θέλουμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με τον κόσμο μας, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", τόνισε ο μεσοεπιθετικίος του Ατρομήτου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Οσον αφορά το ματς με τον Αστέρα είπε: "Ξέραμε πως παίζει Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και θέλαμε για τη νίκη για να μειώσουμε τη διάφορα από τον ΠΑΟΚ ή να την αυξήσουμε από τον Παναθηναϊκό. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν πολλή σημαντική και πολλή μεγάλη νίκη.

Τον Αστέρα πάντα τον υπολογίζουμε πάρα πολύ. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες θέλαμε πρωτίστως να κρατήσουμε το αποτέλεσμα αλλά το παιχνίδι εξελίχθηκε τέλεια για εμάς. Ήμασταν πολύ καλοί τόσο στην αντεπίθεση όσο και στην άμυνα. Ήμασταν πολύ σωστοί τακτικά και δεδομένης της αποβολής δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ότι και να γίνει πλέον στη Λεωφόρο είναι καλό για εμάς".

Σχετικά άρθρα