Σουφλέ με σπαράγγια και κασέρι

10 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2 άτομα

500 ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
1/2 κιλό τυρί κασέρι τριμμένο
1 ματσάκι καθαρισμένα σπαράγγια
αλάτι - πιπέρι
ψωμί του τοστ (μόνο τη ψίχα)
1/4 κούπας βούτυρο
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη

 

 

 

Εκτέλεση

Ρίχνουμε τη φέτα πάνω από τις φέτες ψωμιού και από πάνω τα ψιλοκομμένα σπαράγγια.
Ρίχνουμε από πάνω το κασέρι. Χτυπάμε τ' αυγά, με λίγη από την κρέμα γάλακτος και μετά ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Ρίχνουμε το μείγμα μ' ένα κουτάλι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω, για 45 λεπτά περίπου.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ