Φαρφάλες με αρακά και φέτα

10 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια ζυμαρικά φαρφάλες
½ κούπας κεφαλογραβιέρα
1 κούπα τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια
200 γραμμάρια αρακάς
Αλάτι
πιπέρι λευκό
μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας λάδι


 

 

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το τον αρακά.

Αφήνουμε να μακαλώσει ο αρακάς για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πιουν τα υγρά τους προσθέτουμε και τη φέτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά τα οποία έχουμε σουρώσει (όχι πολύ καλά), ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ