Τέλος ο Γκαρσία από την Ξάνθη!

Ακριβώς με τη συμπλήρωση ενός μήνα Ξάνθη και Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους!Ο ιδιόρυθμος Ουρουγουανός μέσος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2) με τους ανθρώπους της διοίκησης της Ξάνθης και αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους.
Αφορμή αποτέλεσε η έντονη δυσαρέσκεια του Γκαρσία, τη στιγμή της αντικατάστασής του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ράινερ Μάουρερ, βλέποντας την "τρύπα" που υπήρχε στο κέντρο της ομάδας του, τον αντικατέστησε στο ημίχρονο, γεγονός που έκανε πυρ και μανία τον Ουρουγουανό, ο οποίος πήρε την οικογένειά του και έφυγε από το γήπεδο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος "τελείωσε" τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη είχε ανακοινώσει στις 10 Ιανουαρίου την απόκτηση του Γκαρσία, με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο παίκτης. Ένα μήνα μετά όμως οι δρόμοι των δύο χωρίζουν…

Στο διάστημα αυτό ο Γκαρσία φόρεσε σε 3 παιχνίδια τη φανέλα της ακριτικής ομάδας. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, βασικός με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, όπου και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Σχετικά άρθρα