Σαλάτα με αβοκάντο, πορτοκάλι και καρότο

10 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 ώριμο αβοκάντο
1 πορτοκάλι
1 μαρούλι
Λίγη ρόκα
1 καρότο τριμμένο
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

 

 

 

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το στύβουμε και χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές της σούπας για τη βινεγκρέτ.

Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακινούμε καλά σε ένα βαζάκι ώστε να αναμιχθούν τα υλικά.
Τοποθετούμε τα φύλλα του μαρουλιού, τη ρόκα, το καρότο, το κομμένο αγγούρι και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...