Πέρκα σισιλιέν

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 4-6 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κιλό πέρκα σε φιλέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">3 ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι τσαγιού μαύρες ελιές</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας κάπαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε τα φιλέτα πέρκας σε ένα ταψί.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ζεσταίνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα ή σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε στο λάδι τις ντομάτες, αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις ψιλοκόψουμε, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 25 λεπτά περίπου.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε μια άλλη κατσαρόλα σκεπάζουμε τις ελιές με κρύο νερό.Τις βράζουμε για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.Τις ελιές τις τοποθετούμε γύρω από τα φιλέτα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Πάνω από τα φιλέτα ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το κουκουνάρι και πασπαλίζουμε με πιπέρι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε α φιλέτα στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για μισή ώρα περίπου.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα