Τζημόπουλος: Νίκες ψυχολογίας

Για την τρίτη σερί νίκη του ΠΑΣ και την ανοδική πορεία της γιαννιώτικης ομάδας με την έλευση του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική της ηγεσία, μίλησε ο Θέμης Τζημόπουλος.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζημόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι στεκόμασταν στην περσινή πορεία και όλη αυτή θέλαμε να επαναλάβουμε. Είχαμε ένα δύσκολο εξάμηνο στην έναρξη του πρωταθλήματος με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ωστόσο, στα τελευταία τρία παιχνίδια πήραμε εννιά πολύτιμους βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη βαθμολογική μας κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία μας. Ο κόσμος κυρίως έκανε παράπονα γιατί δεν παίζαμε καλό και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Το γήπεδο μας κουράζει περισσότερο αλλά και ο Παναιτωλικός ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι μια δεμένη ομάδα. Ωστόσο, πήραμε τους βαθμούς στο 90’ και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι και με τη νίκη και με την προσπάθεια που κάναμε».

Για τις αλλαγές των προπονητών: «Η αλλαγή προπονητών είναι συχνό φαινόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, κάθε προπονητής θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ο κάθε προπονητής βοήθησε με τον δικό του τρόπο. Τώρα, ο κ. Πετράκης μας έχει εμπνεύσει και έχουν έρθει και τα αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα