Ζόριτς 3ετίας στην ΑΕΚ

Ο Ντάρκο Ζόριτς ήρθε την Δευτέρα στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε για 3 χρόνια στην ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτησή του με το νεαρό Μαυροβούνιο άσο να δηλώνει χαρούμενος για την μεταγραφή του και να υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους της Ενωσης.Ο Ζόρις θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει τη σεζόν με την ομάδα του, Τσέλικ, και το καλοκαίρι θα φορέσει την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Οι αποδοχές του παίκτη αγγίζουν τις 150.000 ευρώ ενώ περίπου ίδιο ποσό θα εισπράξει και η νυν ομάδα του, η οποία θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
"Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή από το Μαυροβούνιο Darko Zoric (ημ.γεν.12/09/1993). Ο διεθνής επιθετικός (U-21) της Celic FK θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από την 1η Ιουλίου 2014. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 3ετής".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ζόριτς δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν όπως και της Celic που μου έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω τη μεταγραφή. Γνωρίζω πόσο μεγάλος Σύλλογος είναι η ΑΕΚ. Εύχομαι το μέλλον της νέας μου ομάδας να είναι γεμάτο επιτυχίες και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Σχετικά άρθρα