Ζέκα: Θέλω το Κύπελλο

Ο Κάρλος Ζέκα αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο του όνειρο που έχει για την φετινή σεζόν και είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος του Τριφυλλιού:

"Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δώσαμε μάχη για αυτή τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί ήμασταν εξαιρετικοί. Πιέσαμε καλά δεν τους αφήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι τους. Κι αυτό ήταν το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής να κάνουμε και το πετύχαμε".
Κερδίσατε τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύεις πως στείλατε ένα μήνυμα;
"Δεν θέλαμε να στείλουμε μήνυμα σε κάποιον άλλον πέρα από τους δικούς μας οπαδούς. Αυτή η εμφάνιση ήταν για αυτούς, γιατί μας στηρίζουν απίστευτα όλη τη χρονιά. Το εκτιμούμε και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, για εμάς, αλλά και για την ομάδα".
Το μέλλον σου είναι στον Παναθηναϊκό; Έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου σου;
"Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμα. Θα μιλήσουν με τον ατζέντη, αλλά δεν μου έχει πει κάτι. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, υπάρχει χρόνος για να το συζητήσουμε. Σίγουρα μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ, περνάω καλά και θα γίνουν όλα όπως πρέπει".
Ποιο είναι το όνειρό σου για τη φετινή χρονιά;
"Το όνειρο μου αυτή τη χρονιά είναι να κερδίσω τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, οπότε αυτό είναι το όνειρό μου. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ. Εκεί θα είναι όλα διαφορετικά. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα σε τέσσερις δυνατές ομάδες. Έχουμε χρόνο μέχρι τότε για να δούμε τι θα πετύχουμε".

Σχετικά άρθρα