Τσουμάνης: Νίκη και με Βέροια

Ο Νίκος Τσουμάνης μίλησε για την επιστροφή του Άρη στις νίκες και για την προσπάθεια της ομάδας να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παραμείνει στην κατηγορία.Αρχικά ο Τσουμάνης είπε στη Nova:
«Δεν είχαμε νικήσει εντός έδρας, αλλά από τη στιγμή που ήρθε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Σήμερα ήταν σημαντικό παιχνίδι και ευχαριστούμε τον κόσμο. Κοιτάμε τη συνέχεια με αισιοδοξία.
Για τη βοήθεια που δίνει ο Σούλης Παπαδόπουλος στην ομάδα: «Με την έλευσή του όλοι οι παίκτες ανεβήκαμε ψυχολογικα, όπως και αγωνιστικά. Ηταν θέμα χρόνου να πάρουμε νίκη στην έδρα μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και εκτός, όπως στη Λιβαδειά, παιχνίδι που δεν το συγχωρούμε στον εαυτό μας. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κόσμο διοίκηση και προπονητή. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε η νίκη εκεί, θα ήταν σημαντική».
Για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια: «Θα τo δούμε εντός της εβδομάδας και θα κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε σήμερα με τον κόσμο στο πλευρό μας. Τον θέλουμε και με τη Βέροια, για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς».
Για το πρόγραμμα του Άρη στη συνέχεια: Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια, όπως είμαστε τώρα. Θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Εκτός έδρας δείχναμε άλλη εικόνα, γιατί δεν είχαμε νίκη εντός.
Για το ρόστερ σε συνδυασμό με την ενίσχυση: Με τα παιδιά που ήρθαν έδωσαν ψυχολογική και αγωνιστική βοήθεια. Χρειαζόταν βάθος το ρόστερ. Υπήρχε και υπάρχει αντωγωνισμός και γινόμαστε καλύτεροι παρά το ότι είμαστε νεαροί. Παίρνουμε εμπειρίες…»
Για τις εμπειρίες του με την ομάδα της Κέρκυρας και κατά πόσο τον βοήθησε για τη θητεία του στον Άρη: «Κάνεις πιο δυνατό χαρακτήρα ως παίκτης και άνθρωπος. Γίνεσαι δυνατός και όντας τελευταίος, παλεύεις και πιστεύω ότι θα βγεις κερδισμένος, ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Άρης».
Για τη φάση του γκολ και τις πλαγιοκοπήσεις των μπακ, στην επίθεση: «Το ζητάει, στην έδρα μας κυρίως. Αλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Το ρισκάρεις, όταν παίζεις στα πλάγια και αν περάσει η μπάλα δημιουργείται κίνδυνος στην αντίπαλη άμυνα».

Σχετικά άρθρα