Πλατινί: Ανυπομονώ για ένα μεγάλο ματς στην Τούμπα

Ανυπόμονος ώστε να παρακολουθήσει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα δηλώνει ο Μισέλ Πλατινί στην επιστολή του προς τον Ζήση Βρύζα
Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

"Ο πρόεδρος της διεθνούς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 20 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ανυπομονεί να επισκεφτεί το γήπεδο της Τούμπας για να δει ένα μεγάλο ματς!

Παράλληλα ο Γάλλος παράγοντας, ο οποίος είχε βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας και τον Νοέμβριο του 2005 για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στουτγάρδη, εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του Δικέφαλου με τους «Αετούς» της Λισσαβόνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πλατινί αναφέρει:

Αγαπητέ Ζήση,

Το γραφείο μου είναι ήδη σε επαφή με τον σύλλογό σας, ωστόσο είναι θέμα αρχής να σε ενημερώσω προσωπικά ότι αντιπροσωπείες της UEFA και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μπενφίκα στις 20 Φεβρουαρίου. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ανυπομονώ να έρθω στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσω ένα μεγάλο ματς.

Με εκτίμηση

Μισέλ Πλατινί

Πρόεδρος UEFA".

Σχετικά άρθρα