Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και… ποιος φοβάται τα ξεκαθαρίσματα;

11 Φεβρουαρίου 2014
Το κλίμα της σημερινής ημέρας (αλλά και συνολικότερα της εβδομάδας)μπορεί για κάποιους να βαραίνει ιδιαίτερα πάνω απ’ τα κεφάλια τους, μια και καλούνται να πάρουν θέση σε αρκετά δύσκολα ζητήματα, τα οποία προκύπτουν τις μέρες αυτές. Βεβαίως, τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά. Έχουν να κάνουν με ζητήματα, τα οποία μπορεί να κουβαλάμε εδώ και πολύ καιρό στην πλάτη μας, σαν φορτίο και που μέχρι τώρα δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να τα δούμε κατάματα! Ίσως, να μην τα αντέχαμε ή να μην τους είχαμε δώσει χρόνο για να εξελιχθούν…

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Όπως και να ‘χει και όποιος και αν είναι ο λόγος, οι ημέρες που ακολουθούν προκαλούν μια πίεση, η οποία το σίγουρο είναι ότι δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, μια και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο προδιαθέτει για αρκετά σκληρές καταστάσεις…
 
Είναι η ώρα που θα αναγκαστούμε να δούμε την όποια αλήθεια μας κατάματακαι να πάρουμε θέση… Πολύ συχνά προκύπτουν παλαιότερες εκκρεμότητες, τις οποίες μπορεί να έχουμε παραμελήσει και που τώρα θα λειτουργήσουν με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο, τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και σε επίπεδο εξωτερικών γεγονότων!
 
Τα εργασιακά ζητήματα έρχονται κι αυτά ως προτεραιότητα, όπου είναι πολύ συχνές οι εντάσεις αλλά και οι περιορισμοί που μπορεί να νιώσουμε, σε ό,τι θέλουμε να κάνουμε, ό,τι σκεπτόμαστε να μεθοδεύσουμε. Πολύ συχνά μπορεί να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αξεπέραστο τείχος, όπου δεν υπάρχει πουθενά δυνατότητα διαφυγής!
 
Αλλά και τα γεγονότα της προσωπικής μας ζωής έρχονται κι αυτά να μας πιέσουν με το δικό τους τρόπο, μια και μπορεί να χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, αλλά και κλεισίματος κύκλων στις προσωπικές σχέσεις μας, κάτι που κι αυτό με τη σειρά του έχει έναν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, όμως για να συμβαίνει, σημαίνει ότι είναι επιβαλλόμενο!
 
Το συμπέρασμα σε όλο αυτό το κλίμα είναι πως μια τάση απαισιοδοξίας θα μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα απ’ ό,τι είναι! Ωστόσο, κάνουμε λίγη υπομονή, γιατί το τριήμερο θα μας αποζημιώσει δυναμικά γι’ αυτά που μπορεί να περνάμε τώρα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, δηλαδή ΤαύροιΛέοντες,Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους τις ημέρες αυτές σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί είναι πολύ εύκολο να προκύψουν θέματα, τόσο με συναδέλφους όσο και με ανωτέρους, τα οποία θα πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι έχουν φανταστεί!
 
Πηγή: www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν