Σούλης: Βαλτός ο Λαμπρόπουλος!

Θέση για το περιστατικό που καταγγέλλει ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, πήρε ο Σούλης Παπαδόπουλος. "Είναι ντροπή να βάζουμε ένα παιδί να λέει ότι τον χτύπησα και του είπα διάφορα". Οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Πρώτα από όλα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να διαμορφώσει άποψη με αυτά που ανεβάζει. Αν δείτε εγώ είμαι στον πάγκο μου, τι δουλειά έχει ο Λαμπρόπουλος εκεί και μιλάει; Ο κόσμος έβραζε και του είπα “πήγαινε μέσα μικρέ, μην προκαλείς για να μην μπει ο κόσμος μέσα και έχουμε επεισόδια”. Έβριζε, φώναζε στους διαιτητές και εγώ ήμουν στον πάγκο. Είναι ντροπή να βάζουμε ένα παιδί να λέει ότι τον χτύπησα και του είπα διάφορα. Καταφέραμε να κερδίσουμε και βρίσκουν διάφορα. Υπήρξε ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Ήρθε προς το μέρος μου, μου μίλησε και στον βοηθό και έλεγε να αποβληθεί ο Τάτος. Του ζήτησα να μην προκαλεί και να κοιτάξει το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση στον Άρη, αφού έχει ως στόχο την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα

«Όλα τα παιχνίδια του Άρη έχουν πίεση και άγχος. Όταν είσαι τελευταίος και παλεύεις να μείνεις στην κατηγορία, θα έχεις άγχος. Ήταν ένα από τα τελευταία παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα:

«Φλερτάραμε πολύ καιρό με τη νίκη. Από δικά μας λάθη δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όπως και στη Λειβαδιά που δεν έπρεπε να το χάσουμε με τέτοιο τρόπο. Δείχναμε πως βρίσκουμε τα πατήματά μας και μαζί με τα νέα παιδιά που ήρθαν, τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Επίσης, δεν δεχόμαστε εύκολα και γκολ».

Για τις εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος είναι δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης

«Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Τον παρακολουθούσα από πέρσι και στις Εθνικές ομάδες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να παίρνει δανεικούς παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιδί με δικαιώνει με την απόδοσή του. Πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα, αφού είναι καλός και ως χαρακτήρας».

Για το ρόστερ των «κίτρινων»:

«Ήταν λίγες οι επιλογές που είχα στη διάθεσή μου. Έφυγαν κάποια παιδιά που δεν έπρεπε να φύγουν, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει αποδυναμωθεί πολύ. Με τις προσθήκες που υπήρξαν τον Γενάρη θα παλέψουμε για την παραμονή, αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Αν η ομάδα είχε πάρει τη νίκη στο… καταραμένο παιχνίδι στη Λειβαδιά, θα ήμασταν αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς. Μάλιστα, τώρα θα μπορούσαμε να ήμασταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Για τον στόχο της παραμονής

«Όταν είσαι τελευταίος, κοιτάς πρώτα από όλα να βάλεις από κάτω κάποια ομάδα, όπως είναι η Βέροια για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Στη συνέχεια, κοιτάς να προσπεράσεις και άλλη ομάδα και μετά να παραμείνεις στην κατηγορία».

Για το ενδεχόμενο η ομάδα του να αντιμετωπίσει σε αγώνα-μπαράζ εκείνη από τη Football League μετά από 1,5 μήνα:

«Θα ήταν πρόβλημα κάτι τέτοιο. Εμείς θα το παλέψουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Για τους επικείμενους αγώνες με τη Βέροια και τον Πλατανιά στα Χανιά:

«Δεν φεύγει η πίεση. Με τη Βέροια χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να σκοράρουμε πολλές φορές, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν γιατί θα υπάρχει πολλή πίεση».

Σχετικά άρθρα