Ισχύει η πρόταση του Ιβαν !!!

11 Φεβρουαρίου 2014

Δεν αλλάζει η συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Γκαρσία όσον αφορά το μέλλον του Ουρουγουανού, εφόσον αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Γκαρσία χθες «χώρισε» με την Ξάνθη όπου έμεινε ακριβώς ένα μήνα, καθώς ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο Ουρουγουανός είχε ανακοινωθεί από τους ακρίτες στις 10 Ιανουαρίου και χθες 10 Φεβρουαρίου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο αφού συναντήθηκε με τους επιτελείς της Ξάνθης.

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πανόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα της Ξάνθης και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει» τόνισε σε μία λιτή του δήλωση ο Πάμπλο Γκαρσία.

Το διαζύγιο ήταν φιλικό και ο Γκαρσία έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να σκεφθεί τι θα κάνει.

Μέχρι τον Μάιο θα πρέπει να αποφασίσει ο Γκαρσία τι θα κάνει. Εάν αποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του, τότε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του στην Τούμπα.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτή η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Γκαρσία για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο. Προς το παρόν ο Ουρουγουανός δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Σκέφτεται βεβαίως σοβαρά (και αυτό επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του) να ασχοληθεί μελλοντικά με την προπονητική. Αυτό όμως προϋποθέτει πως πρέπει να καθίσει στα θρανία και να παρακολουθήσει σεμινάρια. Σε κάθε περίπτωση και αυτή είναι η είδηση για τον ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία, η πόρτα του «Δικέφαλου» είναι ορθάνοιχτη. Όταν έρθει η ώρα θα συζητηθεί το θέμα αναλυτικά. Ο Γκαρσία παραμένει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του.

πηγη:inpaok


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ