“Σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν”

Ο ατζέντης του Μάικλ Ολαϊτάν, Πασχάλης Τουντούρης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην εξέλιξη του πελάτη του στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον ως σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για τους ερυθρόλευκους."Ο Μάικλ δουλεύει πολύ σκληρά από την ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Εχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Εξελίσσεται συνεχώς ως παίκτης και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα", είπε αρχικά ο Τουντούρης στην ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com.

Για το τι βοήθησε τον Ολαϊτάν, είπε: "Ευτυχώς για τον Μάικλ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από την διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του.

Ολοι τον έχουν βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί σε ένα δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον".

Για την Εθνική ανδρών και το ενδεχόμενο της κλήσης του, επισήμανε: "Ο Μάικλ έχει ήδη εκπροσωπήσει την χώρα του στο Παγκόσμιο U20. Είναι παίκτης δηλαδή γνωστός στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας.

Τον ξέρουν από τότε που έπαιζε στην Βέροια. Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά την πρόοδό του και είναι σε θέση να κρίνει εάν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ανδρών ή όχι".

Σχετικά άρθρα