O Παντελίδης στον Λεβαδειακό

Σε συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη ήρθε ο Γιάννης Κομπότης, προκειμένου ο 48χρονος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού.Οπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ τρεις προπονητές έπαιζαν δυνατά για την θέση του προπονητή στην ομάδα της Βοιωτίας μετά το διαζύγιο με το Νίκο Καραγεωργίου.

Τελικά, ο Σάββας Παντελίδης ήταν αυτός που κέρδισε την κούρσα της διαδοχής από τους Μπάμπη Τεννε και Νίκο Αναστόπουλο, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο των πρασίνων Γιάννη Κομπότη.

Ετσι, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναλάβει την θέση του προπονητή στον Λεβαδειακό με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας (11/2).

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Καραγεωργίου
Εν τω μεταξύ, στο γήπεδο της Λιβαδειάς βρέθηκε το πρωί ο Νίκος Καραγεωργίου, όπου και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας και τους τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πεπεισμένος πως θα φτάσουν στον στόχο της παραμονής. "Μπορείτε να τα καταφέρετε", τους είπε μεταξύ άλλων ο Καβαλιώτης τεχνικός…

Λίγο αργότερα με δήλωσή του, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε: "Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε αυτήν, τους λίγους αλλά εκδηλωτικούς φιλάθλους που με αποδέχτηκαν στο διάστημα της παρουσίας μου στην Λιβαδειά και φυσικά όλους τους παίκτες αλλά και τους στενούς συνεργάτες του ξεκινώντας από τον Δημήτρη Φαράντο και συνεχίζοντας με τον Μανόλη, τον Κώστα και τον Λουκά.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον γιατρό, τους φυσιοθεραπευτές, μασέρ, φροντιστές, τον Όμηρο, τον Ανδρέα, τον Καράβα, τον Θάνο, τον Γιώργο τον διερμηνέα και τον Λουκά που με βοήθησαν σημαντικά στην διάρκεια της παρουσίας μου στην ομάδα. Εύχομαι σε αυτούς που παρέμειναν και φυσικά στην ομάδα καλή τύχη και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουν τον στόχο τους".

Σχετικά άρθρα