Αγγέλου: Οσο πιο έτοιμοι σωματικά και πνευματικά

Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/2), για την έκτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται σωματικά και πνευματικά, αν θέλει να είναι ανταγωνιστική."Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα την προηγούμενη διετία. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σωματικά και πνευματικά.

Χρειάζεται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο και το πικ εν ρολ είναι τα βασικά "κλειδιά" του Ολυμπιακού", είπε ο προπονητής της Αναντολού Εφές.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπιρκάν Μπατούκ πρόσθεσε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια.

Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να παρουσιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Τουρκία".

Σχετικά άρθρα