Πράνιτς: Ευκαιρία για τίτλο

Σύνθημα τίτλου από τον Ντάνιελ Πράνιτς που δείχνει τον δρόμο για την κορυφή. "Αν μείνουμε αλλη μια χρονιά μαζί, θα είμαστε απίστευτα δυνατοί", το μήνυμα του Κροάτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.
Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Πράνιτς τόνισε:
"Ηταν εξ αρχής ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή στα προηγούμενα δύο ματς πήραμε μόνο ένα βαθμό. Οπότε θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά από τη στιγμή που παίζαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον 2ο της βαθμολογίας.

Αλλά όταν βλέπεις αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις πως αυτοί είναι 2οι κι εμείς 5οι (σ.σ. πριν το ματς). Υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, τους δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα.

Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση! Δεν έδειξαν τίποτα. Νομίζω ότι ήταν τυχεροί που το σκορ ήταν μόνο 2-1".

Σχετικά με το αν απέδειξε ο Παναθηναϊκός πως μπορεί να βγει 2ος μέσω των πλέι οφ, ο Κροάτης είπε: "Αυτό ελπίζουμε. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πλέον τα νέα παιδιά έχουν αρχίσει και σκέφτονται στο παιχνίδι.

Αν μείνουμε άλλη μία χρονιά μαζί, θα είμαστε απίστευτα δυνατοί. Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση, ώστε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ καλό για εμάς. Μία μεγάλη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε".

Σχετικά άρθρα