Ετοιμος για την υπέρβαση ο Ατρόμητος

Να γράψει ιστορία αποκλείοντας τον Ολυμπιακό και βάζοντας πλώρη για την κούπα φιλοδοξεί σήμερα ο Ατρόμητος (12/2, 20:00GR, OTEsport2).Η oμάδα του Γιώργου Παράσχου ρίχνεται στην μάχη της πρόκρισης με την ψυχολογία του αήττητου σερί των 16 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο θεσμό δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ σε 5 παιχνίδια (έχει πετύχει 12). Στο σημερινό ραντεβού… υπέρβασης η ομάδα του Περιστερίου είναι το αουτσάιντερ, παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα, διότι χρειάζεται νίκη (ακόμα και στην παράταση, αν το αποτέλεσμα είναι ξανά λευκή ισοπαλία) για να περάσει στα ημιτελικά. Οι Πειραιώτες θέλουν νίκη ή ισοπαλία με γκολ για να πάρουν το εισιτήριο.

Ο Παράσχος θα στερηθεί τρία σημαντικά όπλα, όπως είναι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ματίας Ιγκλέσιας και Σωκράτης Φυτανίδης. Στη θέση του “Παπ” στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι και σε αυτή του “Φύτα” στο δεξί άκρο της άμυνας ο αρχηγός Βαγγέλης Νάστος. Ο προβληματισμός έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου. Πιθανότητα, το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ Δημούτσου, Γκαρσία θα πλαισιώσει ο Μπρίτο και στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Καραμάνος και Ούμπιντες. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Σηφάκης.

Οπως και να έχει πρόκειται για ένα ματς τακτικής, απόλυτης αυτοσυγκέντρωσης, μαχητικότητας και υπομονής, με τον Ατρόμητο να έχει ως προτεραιότητα να διατηρήσει το μηδέν και να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, ανάλογη με αυτή του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Πειραιά.

Σχετικά άρθρα