Πατατοσαλάτα με φέτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">3 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι της σούπας ρίγανη</span><br /><span style="font-size: medium;">3  φέτες φέτα κομμένες σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">Ξύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λάδι</span></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 25- 30 λεπτά. Βαζουμε σε μία σαλατιέρα τις πατάτες, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, τη φέτα κομμένη σε κύβους, το λάδι και το ξύδι. Ανακατευουμε με προσοχή να μη λιώσουν οι πατάτες.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τη μουστάρδα στη μαγιονέζα, ανακατεύουμε να ενωθούν καλά και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα