Πατατοσαλάτα με φέτα

12 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι της σούπας ρίγανη
3  φέτες φέτα κομμένες σε κύβους
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 25- 30 λεπτά. Βαζουμε σε μία σαλατιέρα τις πατάτες, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, τη φέτα κομμένη σε κύβους, το λάδι και το ξύδι. Ανακατευουμε με προσοχή να μη λιώσουν οι πατάτες.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα στη μαγιονέζα, ανακατεύουμε να ενωθούν καλά και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ