Μους μόκα σοκολάτα από το Γιώργο Λέκκα!

12 Φεβρουαρίου 2014

Ο σεφ Γιώργος Λέκκας μας ετοιμάζει τις καλύτερες συνταγές για γλυκά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

 


Mερίδες: 4

Χρόνος Μαγειρέματος: 5 λεπτά

Υλικά

300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά

60 γρ. σοκολάτα

60% περιεκτικότητα κακάο

2 κ.σ. κακάο

2 κ.σ. σιρόπι αγαύης

½ κ.γ. στιγμιαίος καφές

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.σ. σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)

Για το γαρνίρισμα Καρούλια σοκολάτας

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπέν μαρί. Στο μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, το κακάο, τον καφέ, την βανίλια, το σιρόπι και την λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Ισομοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Παγώνουμε και σερβίρουμε με καρούλια σοκολάτας. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ