“Κοπέλι” ο Νούνιες!

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ κι επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λιονέλ Χόρχε Νούνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και ανακοινώθηκε από την κρητική ΠΑΕ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Λιονέλ Χόρχε Νούνιες.
Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1984) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Νούνιες πήρε την φανέλα με το νούμερο 11".

Ο Νούνιες έφτασε στο Ηράκλειο τη Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Κατόπιν, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών και οι εκπρόσωποι του Αργεντινού.

Με τον παίκτη υπήρχε ήδη προφορική συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος και έπεσαν και οι υπογραφές. Ετσι, το μεσημέρι της Τετάρτης οι Κρητικοί ανακοίνωσαν κι επίσημα την μεταγραφή του Νούνιες.

Ο Νούνιες που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού την περίοδο 2007 – 2008 (19 συμμετοχές – 2 γκολ), έπαιζε μέχρι τον Νοέμβριο στην Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Τζοχόρ Νταρούλ (25 συμμετοχές – 23 γκολ).

Μετά τον Ολυμπιακό ο 29χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Ιντεπεντιέντε μετρώντας 57 συμμετοχές και 18 γκολ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Τουρκία με την Μπούρσασπορ έχοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τη σεζόν 2011 – 2012 επέστρεψε στην Ιντεπεντιέντε όπου σε 33 ματς σημείωσε 7 τέρματα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αργεντίνος Τζούνιορ μετρώντας 20 συμμετοχές και 3 γκολ πριν πάρει μεταγραφή για την Τζοχόρ της Μαλαισίας.

Σχετικά άρθρα