Ένα ζευγάρι αθλητικά που κοστίζει 16,32 εκατομμύρια δολάρια!

12 Φεβρουαρίου 2014

Τον προηγούμενο Νοέμβριο ο Kanye West είχε υπογράψει συμβόλαιο για μια συνεργασία με την εταιρεία MAC. Λίγο μετά ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη θλίψη του για την αποτυχημένη συνεργασία. Η συλλογή ακυρώθηκε αλλά ήδη ο τραγουδιστής είχε σχεδιάσει κάποια κομμάτια τα οποία όμως η Nike κράτησε σαν δικά της σχέδια. Παρόλα αυτά το πρώτο κομμάτι βγήκε στην αγορά από τον ίδιο το 2009 "Air Yeezy" και ο West άρχισε τις συζητήσεις με την Adidas. 

O τραγουδιστής όμως είχε σχεδιάσει άλλο ένα κομμάτι για την Nike πριν λυθεί η συνεργασία το "Air Yeezy 2- Red October", το οποίο βγήκε στην αγορά χωρίς καθόλου προειδοποίηση.

Κατά το Vibeτα παπούτσια ανέβηκαν στο site της Nike κατά τη 1 το βράδυ της Κυριακής χωρίς καθόλου διαφήμιση και promotion, με μόνη ανακοίνωση από το Tweeter της εταιρείας. 

Η αρχική τιμή των αθλητικών ήταν 245$ και έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 10 λεπτά. Φυσικά κάποια ζευγάρια βρέθηκαν στο eBay και μάλιστα ένα ζευγάρι έχει φτάσει να κοστίζει 16,39$ εκατομμύρια! Για αθλητικά....

 

Πώς σας ακούγεται;!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ