Καλαϊτζίδης: Η εικόνα του ΠΑΟΚ δημιουργεί πολλά ερωτήματα

Για την εικόνα που παρουσιάζουν ο ΠΑΟΚ και ο Αρης αναφέρθηκε ο πρώην προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Καλαϊτζίδης στο Αθλητικό Metropolis:

Για τον ΠΑΟΚ: «Πολλές φορές τα γεγονότα έρχονται να αναδείξουν κάποια θέματα. Το θέμα είναι τα ερωτήματα είναι σωστά; Τα ερωτηματικά έρχονται μέσα από προβληματισμούς. Αν ήμασταν κοντά στο προσδοκώμενο δεν θα γινόταν ερωτήματα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ δημιουργεί πάρα πολλά ερωτήματα. Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει στις προσδοκίες που θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει έναν προπονητή ιδιαίτερα καταξιωμένο στην Ευρώπη και σίγουρα οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Το ερώτημα που τίθεται στον ΠΑΟΚ είναι όχι γιατί δεν βλέπουμε έναν τέλειο ΠΑΟΚ, αλλά γιατί δεν βλέπουμε τα αναμενόμενα. Η αγωνιστική του παρουσία δεν δείχνει πως είναι σε δρόμο που θα μπορέσει στο μέλλον να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό».

Για τον Άρη και το επερχόμενο ματς με την Βέροια: «Την περασμένη αγωνιστική που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ίδιους στόχους έχουν και φέτος. Η ομάδα που θα κερδίσει, θα αποκτήσει προβάδισμα έναντι της άλλης στην μάχη της σωτηρίας. Οι εικόνα των δύο ομάδων δεν τους επέτρεψε να κάνουν την διαφορά φέτος και τώρα η μάχη θα είναι δύσκολη και για τους δύο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης έχει μόνο μια νίκη εντός έδρας και έτσι δεν έχει την ανάλογη αγωνιστική παρουσία, ενώ η Βέροια έχει δείξει καλά στοιχεία, οπότε δεν πρέπει να σταθούμε στο τι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τι θα γίνει τώρα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο διέκρινε κανείς μόνο μια αποφασιστικότητα. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, δεν υπήρχε πλούσιο θέαμα, αλλά η παράμετρος που βοήθησε τον Άρη ήταν η αποφασιστικότητα. Ο Άρης ήθελε πολύ το παιχνίδι και όταν η πορεία φθάνει προς το τέλος της, τότε καταλαβαίνεις το νόημα της συμμετοχής».

Σχετικά άρθρα