Αλαφούζος: Είναι αυτόνομη η εκπομπή

"Η εκπομπή είναι αυτόνομη", είναι η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με το θέμα, που προέκυψε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ετοιμος να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά του ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου, είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Αιτία αποτέλεσαν τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του συγκεκριμένου σταθμού "Δίκη", η οποία αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών.

Η αντίδραση του Αλαφούζου δεν άρηγσε, έστω και αν βγήκε στη δημοσιότητα με τη μορφή διαρροής από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ, το θέμα με δικαστική υπόθεση στις 13 Νοεμβρίου, στο οποίο ο Γιαννακόπουλος είναι κατηγορούμενος για απειλές σε βάρος των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, έπαιξε μόλις για 10 δευτερόλεπτα, ενώ δεν έγινε αναπαραγωγή σε άλλη εκπομπή ή δελτίο του καναλιού.

Παράλληλα, η πλευρά Αλαφούζου τονίζει πως η εκπομπή είναι "αυτόνομη", ενώ τέλος επισημαίνει πως στην εκπομπή έγινε αναφορά και στην υπόθεση των Μαρινάκη-Θεοδωρίδη.

Σχετικά άρθρα