Αναστασίου: Οι περισσότεροι δεν ανταποκρίθηκαν

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε, αλλά με ήττα, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν σε όσοι ήθελε να δει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου
Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στον Βόλο με ένα σκορ 4-0 που ουσιαστικά μας έδινε την πρόκριση. Θέλαμε να δοκιμάσουμε και να δούμε κάποια πράγματα στην ομάδα και το επίπεδο κάποιων παικτών και σε τι κατάσταση βρίσκονται, για να ξέρουμε τι μπορούμε να υπολογίζουμε στη συνέχεια. Θα έλεγα ότι αρκετοί από αυτούς τους παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν, κάτι το οποίο είναι άσχημο για μας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε, συνεχίζεται η προσπάθεια. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή και σε αυτή την προσπάθεια τους χρειαζόμαστε όλους. Με νοοτροπία σαν τη σημερινή δεν έχουμε πολλές ελπίδες.

Την περασμένη Κυριακή δείξαμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και σήμερα είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έπρεπε και εμείς να μπαίναμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Θα λέγαμε ότι δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για την Κυριακή που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τα κρατάμε εντός ομάδος αυτά που είδαμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανθρακικό.

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και καλή συνέχεια στον κ. Ρόκα που κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά.

Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα