Παράσχος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έκαναν κατάθεση ψυχής.Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος μετά τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο Περιστέρι:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Πίστευα πως μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να βρούμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Με αυτό το πέναλτι, που δεν ξέρω αν ήταν και θα το δω στην τηλεόραση, ήρθε αυτό το 1-1.

Το γεγονός πως μπορέσαμε να κοντράρουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό τρεις φορές, ήταν πραγματικά σπουδαίο. Μπράβο στους παίκτες μου που συγκράτησαν τα νεύρα τους και παίξανε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Παραλίγο να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

Είχαμε κούραση από το ματς του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική και αυτό βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν μόνο ο Ουμπίδες που έχασε δυνάμεις. Όσο περνούσε ο χρόνος πέφταμε. Χάσαμε γρήγορα τον Καραμάνο που μας ήταν απαραίτητος. Ο Μπάλλας αισθανόταν ενοχές για το πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν".

Σχετικά άρθρα