Μίτσελ: Σπουδαία πρόκριση

Ο Μίτσελ τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε ψύχραιμη μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση επί του σκληροτράχηλου Ατρόμητου.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί του Ατρόμητου στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο Περιστέρι:

"Όταν ξέραμε πως η πρόκριση μας εξαρτάται από τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, καταλάβαμε πως θα ήταν μια δύσκολη υπόθεση. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που παλεύει με εντυπωσιακό τρόπο, δεν χαρίζει τίποτα, αλλά συνολικά στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι κα δίκαια πήραμε την πρόκριση. Και στα δύο ματς ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός, το ίδιο και εμείς. Αγωνιστήκαμε σκληρά και πήραμε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Εντινγκά εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία του σήμερα και έδειξε πως αξίζει να παίζει. Το ίδιο λέμε από την αρχή της σεζόν. Όλοι θα πάρουν ευκαιρίες και είναι στο χέρι τους να τις αξιοποιήσουν. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας παρά το γεγονός ότι χάναμε και ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ορισμένοι παίκτες μου, όπως ο Ολαϊτάν, αγγίξανε την τελειότητα. Γνωρίζοντας πόσο καλή ομάδα είναι ο Ατρόμητος, σήμερα μπορούμε να μιλάμε για μια σπουδαία πρόκριση.

Πίεση υπάρχει πάντα. Ίσως να μην φαίνεται στα ματς, αλλά το βλέπω στην προπόνηση. Μπορεί κόντρα στον Ατρόμητο να ήρθαμε ισόπαλοι, όμως για εμάς αφήνει γεύση νίκης. Σίγουρα η ένταση του αποψινού ματς ήταν πλύ μεγαλύτερη από το αντίστοιχο με την Βέροια. Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα σε όλα τα παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα