“Επίθεση” των Τρικάλων σε Καβακά

Persona non grata αποτελεί για τα Τρίκαλα ο Τίμος Καβακάς! Η διοίκηση του ΑΟΤ καταγράφει τα "θέλω" και τη διαδρομή του 42χρονου τεχνικού από τη στιγμή που συμφώνησε με τη θεσσαλική ομάδα έως και το… ξαφνικό "αντίο", ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λαμίας.Αναλυτικά η ανακοίνωση

”Ο ΑΟ Τρίκαλα 1963 είναι υποχρεωμένος να παραθέσει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν από την στιγμή που ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς ήρθε στην ομάδα μας μέχρι και σήμερα που ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μάλιστα μας είπε όταν είχε έρθει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα μας για 1.5 χρόνο και για αυτό μας έφερε και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο όμως ποτέ δεν υπεγράφη και μας είχε ζητήσει προφορικά εάν θα μπορούσε να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και του είπαμε πως είναι κάτι που θα το συζητήσουμε εάν προκύψει.

Του ζητήσαμε χθες που επικοινωνήσαμε μαζί του να παραμείνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα αλλά ο ίδιος είχε ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει σήμερα. Ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς ήρθε στην ομάδα μας στις 19/11 και κοουτσάρισε για πρώτη φορά το σωματείο μας στις 24 του ίδιου μήνα στο εκτός έδρας ματς με την Κύμη (0-0). Στις 10 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα μας. Την Τρίτη 11/2 ανακοίνωσε στη διοίκηση του σωματείου μας ότι αποχωρεί χωρίς να έχει γίνει κάποια προηγούμενη συζήτηση.

Πριν το ματς με τη Λαμία ο ίδιος ζήτησε από τη διοίκηση 3-4 μεταγραφές και αυτό έγινε πράξη. Μετά τη μεγάλη μας επιτυχία και τη νίκη, ζήτησε και ένα αμυντικό χαφ και μάλιστα μας ανέφερε πως αν αποκτηθεί και αυτός ο παίκτης, τότε η ομάδα μας θα βγει 100% γιατί ο ίδιος την πιστεύει πολύ.

Πριν το ματς με την Χαλκίδα ζήτησαν κάρτα πάγκου ο ίδιος και ο συνεργάτης του και ως δια μαγείας ο συνεργάτης του πήγε τα απαιτούμενα χαρτιά στην Ένωση, ενώ ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς δεν τα προσκόμισε ρίχνοντας το βάρος σε άλλους. Και έτσι στο ματς με τη Χαλκίδα δεν μπορούσε να είναι στον πάγκο της ομάδας μας. Στη συνέχεια και ξαφνικά χωρίς να καταλάβουμε ακόμη το λόγο, άρχισε να βγάζει πολλούς παίκτες της ομάδας μας ανίκανους και ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν πλέον και ενώ στην αρχή ο ίδιος τους πίστευε πάρα πολύ!

Μάλιστα ο ίδιος έριχνε συνέχεια τις ευθύνες αλλού (στη διοίκηση ή στους παίκτες) γιατί προφανώς ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς έχει το παπικό αλάθητο. Επίσης τον ενοχλούσε ο αγωνιστικός χώρος του προπονητικού κέντρου, όπως και το ότι δεν υπήρχαν πολλά άτομα από τη διοίκηση σε καθημερινή βάση στην προπόνηση!

Ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς εργάστηκε 83 μέρες στην ομάδας. Η αρχική συμφωνία ήταν να πάρει μέχρι το καλοκαίρι 22.000 ευρώ και 1.500 ευρώ για το σπίτι. Εξ αυτών πήρε σε 83 ημέρες 12.000 ευρώ και 640 ευρώ για το σπίτι.

Επομένως οι φήμες που διαρρέονται δεξιά και αριστερά ότι είναι απλήρωτος είναι ψευδείς και μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας μας την Τρίτη τόνισε ο ίδιος πως πρέπει να επιστρέψει και λεφτά γιατί έχει πάρει περισσότερα! Από την πλευρά μας ξέρουμε καλά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με στόχο η ομάδα μας να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Επειδή πιστεύουμε στην ομάδα μας και δεν έχουμε ανασφάλειες και έχουμε μάθει στα δύσκολα, εμείς δεν βλέπουμε εφιάλτες στο δρόμο προς τις λεύκες και να είστε σίγουροι πως οι παίκτες μας θα απαντήσουν μέσα στο γήπεδο…

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως αρκετοί παράγοντες και μάνατζερ που τον γνώριζαν πολύ καλύτερα από εμάς, έσπευσαν να μας ενημερώσουν και να μας προειδοποιήσουν από τη αρχή τη συνεργασία μας με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά για το σήριαλ που θα παιχθεί μέχρι και τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την ομάδα μας. Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως δεν έπεσαν καθόλου έξω…

Και επειδή δεν μας αρέσουν οι συχνές ανακοινώσεις, νιώθουμε την ανάγκη προς ενημέρωση του κόσμου να ενημερώσουμε για την κατάσταση ως έχει γιατί απλά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”!

Σχετικά άρθρα