Φέτα πανέ με σουσάμι και μέλι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 4 άτομα</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span><br /><span style="font-size: medium;">4 φέτες τυρί φέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">λίγο αλεύρι για το πανάρισμα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα σουσάμι λευκό</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα σουσάμι μαύρο</span><br /><span style="font-size: medium;">Φυτικό λάδι για το τηγάνισμα</span><br /><span style="font-size: medium;">Μέλι για το σερβίρισμα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και ταμπονάρουμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο αλεύρι  να μην έχουν πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στο σουσάμι και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με μέλι.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα