Λουκούλειο γεύμα που κόστισε 7.000 ευρώ

13 Φεβρουαρίου 2014

Ο λογαριασμός από ένα γεύμα στη Βουλή έχει προκαλέσει σάλο και επικριτικά σχόλια για τις σπατάλες του κοινοβουλίου την ώρα που οι πολίτες της χώρας νιώθουν να χάνουν καθημερινά μέρος της αξιοπρέπειάς τους εξαιτίας της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Τα 7.000 ευρώ έφθασε ο λογαριασμός για ένα γεύμα 140 ατόμων, την ώρα που οι υπεύθυνοι διατυμπάνιζαν με κάθε ευκαιρία την οικονομία που θα κάνει η χώρα κατά την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα Νέα.

Τα καλά σερβίτσια βγήκαν για το δείπνο των Ευρωπαίων Αξιωματούχων μετά την ανάληψη της Προεδρίας στο πλαίσιο της Διάσκεψης Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε. εντός του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας, η Βουλή των Ελλήνων πλήρωσε 6.960,80 ευρώ στην εταιρία που ανέλαβε το catering για το γεύμα που παρατέθηκε στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Βουλής στις 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μενού περιλάμβανε αρνάκι αμπελουργού, μπακαλιάρο ταμπούρα, σαλάτες, κοτόπουλο, μπιφτεκάκια μοσχαρίσια, τυριά, πίτες και κρασιά.

Πηγή: Τα Νέα

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;