Λοτζέσκι: Νίκη για τον κόσμο

Σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με την Εφές έστειλε ο Ματ Λοτζέσκι, μέσω του προσωπικού του blog στο "euroleague-greece".Αναλυτικά ο Αμερικανός έγραψε
"Γεια σας παιδιά, ελπίζω να είστε καλά!

Προερχόμαστε από δύο νίκες στο Top-16 της Euroleague και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Τώρα παίζουμε με την Εφές στην έδρα μας, η οποία είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει αρκετές φορές με τον τούρκικο σύλλογο και πέρυσι. Εκείνοι θα έρθουν εδώ για να αποδείξουν ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ δεν έχουν και άγχος.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία που έχουν δώσει. Θα έρθουν στην έδρα μας, ώστε να πάρουν τη νίκη. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς παίξαμε καλό μπάσκετ στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να επικεντρωθούμε στον στόχο μας.

Εμείς έχουμε συγκεκριμένο τρόπο που αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως θέλουμε σε κάθε αγώνα που δίνουμε να παίρνουμε τη νίκη, αυτό επιδιώκουμε, όταν μπαίνουμε στο παρκέ.

Κοιτάζουμε πάντα το κάθε ματς ξεχωριστά. Έτσι, προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να αναφερθώ και στον κόσμο, ο οποίος σε κάθε αγώνα που δίνουμε στην έδρα μας πάντα μας στηρίζει και βρίσκεται κοντά μας. Τον θέλουμε δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ακόμα μία νίκη.

Να είστε καλά, θα τα πούμε και πάλι".

Σχετικά άρθρα