Προσωπική ιστορία : "Πώς η αδερφή μου έγινε μία σαδίστρια serial killer"

13 Φεβρουαρίου 2014

Πριν από λίγες ημέρες, η Joanna Dennehy είχε συγκλονίσει με τις selfie φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε κρατώντας μαχαίρια και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Πρόκειται για την 31χρονη από τη Βρετανία η οποία καταδικάστηκε για τη διάπραξη 3 φόνων ενώ κατηγορείται και για άλλους δύο.

Εκδηλώνοντας την αποστροφή της για τις ενέργειες της αδερφής της, η Maria Dennehy, πρώην στρατιωτικός, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, περιγράφοντας το κοινό παρελθόν των δύο κοριτσιών, το οποίο κατά την ίδια ήταν απόλυτα φυσιολογικό, έως την ημέρα που η Joanna έφυγε από το σπίτι.

Γεννημένη και μεγαλωμένη σε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα, η Joanna από το Hertfordshire, υπήρξε ένα κορίτσι που αγαπούσε το διάβασμα και εξαιρετικά έξυπνη. 

Οι γονείς της, Kevin και Maria, δεν έχαναν ευκαιρία να της εκφράζουν την αγάπη και την στοργή που έτρεφαν για την ίδια και την αδερφή της. Συμμετείχε σε αθλητικές ομάδες του σχολείου της και λάτρευε τη μουσική.

Όλα αυτά, έως την ημέρα που ερωτεύτηκε σφόδρα έναν άντρα, 5 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνη, και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της σε ηλικία 13 ετών. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε μία συνοικία στο Milton Keynes και οι γονείς της Joanna έδωσαν ένα άδοξο τέλος στη σχέση τους.

Αυτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» για την Joanna, που έκτοτε άρχισε να παραφέρεται: Αρχικά ξεκίνησε με μικροκλοπές, αργότερα εγκατέλειψε για πάντα το σπίτι της και στη συνέχεια ενεπλάκη με κυκλώματα ναρκωτικών. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται ολοένα και χειρότερη, και τον περασμένο Μάρτιο σε μία «έκρηξη βίας» σκότωσε το πρώτο της θύμα, έναν φίλο της τον οποίο παγίδευσε μέσα σε σπίτι.

Η Maria παραδέχθηκε ότι δεν αναγνωρίζει την αδερφή της: «Ελπίζω να μην ξαναδεί ποτέ το φως της ημέρας», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσαμε πολύ και μετατράπηκε σε ένα τέρας. Σε μία serial killer».

 

Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ