Ζέεντορφ: Θέλουμε να ξαναφέρουμε ψηλά τη Μίλαν

Την πίστη του ότι η Μίλαν έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε με δηλώσεις ο Ζέεντορφ. Τι είπε για το "κάτι" που λείπει ακόμα από τον Μπαλοτέλι αλλά και το χαμένο ματς με τη Νάπολι.
"Μπορεί να συμβεί σε όλους να μην κάνουν ένα καλό παιχνίδι, ο Μάριο είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ελπίζουμε να μπορέσει να κάνει την έκρηξή του και να γίνει πρωταθλητής, κάτι που δεν είναι τώρα.

Με τη θέληση που έχει είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι αργά ή γρήγορα θα τον δούμε να αποκτήσει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Τα δάκρυά του στο ματς με τη Νάπολι ήταν ένα ξέσπασμα, άνθρωπος είναι και αυτός", τόνισε ο Κλάρενς Ζέεντορφ με σημερινές του δηλώσεις, ενώ για το πρόσφατο δείπνο που είχε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανέφερε:

"Ήταν ένα δείπνο όπου προφανώς μιλήσαμε για το μέλλον της Μίλαν. Υπάρχει ισχυρή θέληση να ξαναφέρουμε ψηλά τη Μίλαν. Τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν".

Επιπλέον, ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για το χαμένο παιχνίδι στο "Σαν Πάολο" όπου γνώρισε την πρώτη ήττα από τότε που κάθησε στον πάγκο των "ροσονέρι" καθώς και για αυτό με τη Μπολόνια, που έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν την πρώτη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους "16" του Champions League.

"Δεν μπορώ να επιπλήξω την ομάδα όταν τα δίνει όλα. Υπάρχουν φορές που συναντάς πιο έτοιμους αντιπάλους, αυτό το είδατε και στο Κόπα Ιτάλια (σ.σ εννοεί το 3-0 της Νάπολι επί της Ρόμα).

Στο ματς με τη Νάπολι οι Εσιέν και Τααράμπτ έκαναν ντεμπούτο και ο Αμπάτε είχε να αγωνιστεί δύο μήνες. Η Μπολόνια είναι μία ομάδα που πρέπει να σεβόμαστε για την ιστορία μας. Είδα το παιχνίδι της με την Τορίνο, γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι ικανοί να κάνουν…"

Σχετικά άρθρα