Ατρόμητος: Μέσα ο Καραμάνος

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/2) με τον Λεβαδειακό, με τον Καραμάνο να είναι μέσα. Αντιπροσωπεία των φιλάθλων στην προπόνηση.
Την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου (15/2) στη Λιβαδειά με τον οποία ολοκληρώνεται ένας κύκλος συνεχόμενων αγώνων, ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (13/2).

Την αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Θεολόγου Φυτανίδης.

Ο Καραμάνος υποβλήθηκε σε υπέρηχο στο δικέφαλο που έδειξε καθαρός. Ο Ιγκλέσιας έκανε θεραπεία (κοιλιακούς) και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Παπαδόπουλος έκανε γυμναστήριο και τρέξιμο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Τετάρτη (12/2) εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στους αγώνες με Ξάνθη και Πανιώνιο.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στη φετινή περίοδο τιμώντας τη φανέλα με το αστέρι και διατράνωσαν τη πίστη ότι ο Ατρόμητος συνεχίζοντας ως μια οικογένεια και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να φθάσουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Σχετικά άρθρα