Χουχούμης: Να πάρω παιχνίδια και να δείξω την αξία μου

Ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό και τόνισε ότι οι πράσινοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο. Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μίλησε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στον κολλητό του, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη στη "NOVA":

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το θετικό είναι ότι προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Κοιτάμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε όπως ξέρουμε".

Για το αν είναι στόχος του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας: "Σίγουρα. Στην ημιτελική φάση θα συναντήσουμε τον ΟΦΗ που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά σίγουρα κοιτάμε τον τελικό. Είναι ο στόχος μας".

Για την επανεμφάνιση του στο βασικό σχήμα της ομάδας: "Σίγουρα τώρα νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου και ελπίζω και στη συνέχεια να πάρω και άλλα παιχνίδια και να δείξω αυτό που μπορώ".

Για το αν προτιμά να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ ή στη θέση του κεντρικού αμυντικού που παίζει στην ομάδα Νέων: "Μου αρέσει να παίζω σε πολλές θέσεις. Όπου μου πουν, μπορώ να παίξω. Μου αρέσει και στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα. Δεν έχω πρόβλημα όπου και αν αγωνιστώ".

Για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό: "Παίζουμε όπως μας λέει ο προπονητής μας. Ο Πανθρακικός είναι μια αξιόλογη ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι μας κέρδισε μέσα στην έδρα μας, οπότε θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι της Κομοτηνής: "Πιστεύω ότι το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για την ομάδα του Πανθρακικού: "Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν φτιάξει καλό σύνολο. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα".

Για το αν χάρηκε διπλά για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, αφού σκόραρε ο «κολλητός» του φίλος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: "Το συζητούσαμε την προηγούμενη ημέρα και τελικά πραγματοποιήθηκε. Ελπίζω κάθε φορά που το συζητάμε, να γίνεται".

Σχετικά άρθρα