Λοτζέσκι: Τη διαφορά έκανε η άμυνα

Ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά κόντρα στην Εφές και έφτασε στη νίκη με όπλο την πολύ καλή άμυνά του

Με την νίκη του στο ΣΕΦ επί της Εφές Πίλσεν (78-60), ο Ολυμπιακός έφτασε τις τρεις σερί και τέσσερις συνολικά στις 6 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, γεγονός που του επιτρέπει να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια της πορείας του στο Top-16.

Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους την ευρωπαϊκή μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο φινάλε του πρώτου γύρου, με τον Ματ Λοτζέσκι να επισημαίνει πάντως με δηλώσεις του ότι τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες του δεν σκέπτονται από τώρα αυτό το ματς.

"Βάλαμε αρκετά σουτ στην πρώτη περίοδο, έβαλε και αρκετά εύκολα λέι-απ ο Σπανούλης και μέσα από την επίθεση πήραμε αυτοπεποίθηση. Παίξαμε όμως και πολύ καλή άμυνα και πιστεύω πως αυτή έκανε την διαφορα", τόνισε αρχικά για το ματς ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

"Καθαρίσαμε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, όταν και μέσα από την άμυνα τρέξαμε συχνά στο τρανζίσιον. Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό γιατί προηγείται το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Σχετικά άρθρα