“Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για το καλό του Πανιωνίου”

Την πρόθεσή τους να βοηθήσουν οικονομικά τον Πανιώνιο γνωστοποίησε ομάδα φίλων του Ιστορικού μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΟΦΗ
Την απόφαση να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πανιωνίου και να συνδράμουν οικονομικά πήραν κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσαν.

Για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο πρόκειται για μία εξέλιξη, που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια του ιστορικού σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος περνά μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία του.

Η ομάδα μας συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της super league ουσιαστικά ακέφαλη και χωρίς την διοίκηση που της αρμόζει.

Τα προβλήματα και ο διασυρμός του συλλόγου έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Μπροστά σε όλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι η απλοί παρατηρητές…

Μέτα από μια συνάντηση πολλών μελών της Πανιώνιος οικογένειας αποφασίσαμε μια ομάδα φίλων του συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί με στόχο την ανάκαμψη του ιστορικότερου σωματείου του ελληνισμού.

Στόχος μας τόσο η αγωνιστική όσο και η οικονομική ανάκαμψη του Πανιωνίου.

Το νοικοκύρεμα και η σταθερότητα του μεγάλου αυτού συλλόγου. Χωρίς πολλά λογία ξεκινάμε από σήμερα και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στις επάλξεις σε αυτό το Πανιώνιο κάλεσμα σωτηρίας!!!".

Σχετικά άρθρα