Ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ; Σκοράρεις

Ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε επίσημο παιχνίδι, και κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του γκολ. Ο νεαρός φορ του "Δικεφάλου" ήταν ο τρίτος παίκτης μέσα στη φετινή σεζόν που σκοράρει στο πρώτο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Την αρχή έκανε ο Στέλιος Πόζογλου, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής από τον Χουμπ Στέφενς στο ματς με την Αλκμααρ για το Europa League και σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) στο φινάλε του αγώνα.

Ο δεύτερος της… παρέας είναι ο Ντάνι Χούσεν, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με το δικέφαλο στο στήθος πέτυχε το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, στη νίκη με σκορ 5-0.

Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες μπορούσε να βρίσκεται και ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος όμως… άργησε ένα ματς, καθώς σκόραρε στη δεύτερη του συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στον Κουλούρη και τον Κλάους υπάρχει ένα κοινό στοιχείο, καθώς και ο αρχηγός του "Δικεφάλου" είχε σκοράρει δύο τέρματα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στην ήττα με 4-3 κόντρα στη Λάρισα.

Σχετικά άρθρα