Φέρνει Ράιτ ο Παναθηναϊκός

Να ενισχύσει την περιφέρεια του Παναθηναϊκού θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού ο Ζακ Ράιτ της Μπάμπεργκ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα, "inFranken.de", ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29άχρονου πλέι μέικερ, Ζακ Ράιτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ.

Οι Γερμανοί αναφέρουν συγκεκριμένα πως η Μπάμπεργκ ήδη κινείται για τον αντικαταστάτη του, έχοντας έρθει σε επαφή με τον Τζάστιν Ντέντμον της Ζαλγκίρις.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από την Ελλάδα και ο Ράιτ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Ο Ράιτ έχει διαβατήριο από την Βοσνία, έτσι θα λογίζεται κοινοτικός, αν αποκτηθεί στην Ευρωλίγκα θα έχει δικαίωμα να παίξει στον 2ο γύρο του Top-16, άρα όχι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει παίξει στην Ελλάδα την σεζόν 2011-2012 με την φανέλα του Ρεθύμνου.

Ο ύψους 1,88 μ. πλέι μέικερ στα δέκα παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος στην Ευρωλίγκα έχει κατά μ.ο.  6,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,4 ασιστ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν εκτέλεσε ούτε ένα τρίποντο, δείγμα του ότι δεν βρίσκεται στο "ρεπερτόριό" του.

 Στο γερμανικό πρωτάθλημα ο αμερικανός γκαρντ μετράει 10,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά αγώνα, έχοντας παίξει σε 16 παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα