“Ναι” στην αύξηση χωρητικότητας του “Ετιχάντ”

Οι Άραβες της Σίτι μετά τα 230 εκ. ευρώ που επένδυσαν στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό πήραν το πράσινο φως και για επέκταση στο γήπεδο.
Υπάρχουν Άραβες και "Άραβες". Υπάρχουν αυτοί που πηγαίνουν σε μία ομάδα και μετά από 1-2 χρόνια φεύγουν (ή μένουν φευγάτοι) αφήνοντας πίσω τους… συντρίμμια, υπάρχουν όμως και εκείνοι που βλέπουν ως σοβαρή επένδυση την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο.

Οι φίλοι της Σίτι πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, αφού έπεσαν στη δεύτερη περίπτωση. Επενδυτικός όμιλος από το Άμπου Ντάμπι απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και αμέσως έσπρωξε τα πρώτα 230 εκ. ευρώ για το νέο προπονητικό κέντρο (με ακαδημίες, ξενοδοχείο κτλπ), ενώ πλέον πήραν το "ΟΚ" και για το δεύτερο μεγάλο βήμα.

Αφορά την επέκταση του City of Manchester Stadium κατά 14.500 θέσεις. Αυτό θα συμβεί σε διάστημα ενός χρόνου με την προσθήκη μίας ακόμα σειράς σε κάθε "πέταλο". Με την ολοκλήρωση του έργου το Ετιχάντ θα γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο (62.305 μετά την επέκταση) γήπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το Ολντ Τράφορντ (75.731).

Σχετικά άρθρα