Μαρκάνο: Στο τέλος νικάει ο Ολυμπιακός

Μπορεί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού να ευελπιστούν πως θα τον κερδίσουν, αλλά στο τέλος οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί, που κερδίζουν, όπως δήλωσε ο Ιβάν ΜαρκάνοΓια την δύσκολη πρόκριση επί του Ατρόμητου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα σπουδαία παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "16" του Champions League μίλησε ο ισπανός αμυντικός

Αναλυτικά, ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε για:

-τη δύσκολη πρόκριση επί του Ατρομήτου: «Τελικά τα πράγματα πήγαν καλά κι αυτό μετράει. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε σε εκείνο το κομμάτι του αγώνα. Διότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε στο γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Και ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε αποφασιστικότητα, προσπαθήσαμε ακόμα περισσότερο. Πετύχαμε το στόχο μας, βάλαμε ένα γκολ και ήρθε αυτή η πρόκριση, η οποία είναι απόλυτα δίκαιη βάσει της εικόνας του ματς. Το αξίζαμε και συνεχίζουμε στην διοργάνωση».

-τη μάχη με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά: «Το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ζήτημα συνέχειας και διάρκειας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο δύο αναμετρήσεις και αυτό μπλέκει τα πράγματα. Θέλουν προσοχή οι αγώνες γιατί δεν έχεις περιθώρια για λάθος. Ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές μεταγραφές τον Ιανουάριο, έχει δυναμώσει, όμως όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να περάσουμε στον τελικό».

-το αν ενδεχόμενη πρόκριση θα αποτελέσει απάντηση στον ΠΑΟΚ: «Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έλεγαν κάτι ανάλογο, ότι είναι δηλαδή καλύτεροι. Πριν από αυτούς ήταν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης… Όλοι αυτό δεν λένε (γέλια). Αυτό λένε όλοι! Και στο τέλος πάντα νικάει, πάντα προκρίνεται ο Ολυμπιακός. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι δύο αγώνες και μια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Είμαστε το φαβορί στο ζευγάρι, είμαστε ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η αλήθεια».

-τις αναμετρήσεις με τη Μαν. Γιουνάιτεντ: «Η ιστορία λέει ότι έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς. Όμως, φέτος δεν είναι η ίδια με ομάδα με εκείνη των προηγούμενων ετών. Παραμένει μια ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να είναι στα.. χαρτιά το φαβορί, αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει, σαν ίσοι προς ίσοι στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να την αποκλείσουμε».

-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ήταν μια δύσκολη πρόκριση. Ο κόσμος μας ήταν εκεί, γέμισε την εξέδρα που είχαν και δεν σταμάτησαν να μας βοηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτό κάνουν πάντα και είναι από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Αποτελούν μεγάλη δύναμη για εμάς».

-τις προθέσεις του για το μέλλον: «Δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη διάθεση και όρεξη. Όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παίξουν ρόλο. Έχει να κάνει με τις δύο ομάδες, αλλά εάν εξαρτιόνταν αποκλειστικά από εμένα, θα ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα