Τσάβες: Γύρισα για να μείνω

Ο Κριστιάν Τσάβες δήλωσε "παρών" με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν ένα βήμα πριν την έξοδο.
"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τον προπονητή μου που με δέχθηκαν πάλι στην ομάδα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους ανθρώπους της ομάδας και όλοι μου συμπεριφέρονται πάντα άψογα", είπε αρχικά στο σάιτ του ΠΑΣ και συνέχισε:

"Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα με ανάγκασαν να φύγω,  γιατί η απόσταση από τους δικούς μου είναι μεγάλη και δεν ήταν δυνατόν να τα λύσω από το τηλέφωνο.  Πλέον όμως όλα είναι εντάξει  και επέστρεψα".

Για το μέλλον του, δήλωσε: "Μου αρέσει ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα, η πόλη και οι άνθρωποι στα Γιάννινα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, οι συμπαίκτες μου και όσοι είναι κοντά στην ομάδα, είναι καλά παιδιά και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν όλοι μαζί. Επέστρεψα για να μείνω.

Η μόνη ομάδα που με ενδιαφέρει είναι  ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει τους στόχους του, που είναι και οι δικοί μου".

Σχετικά άρθρα