Σκαραφίγκας: Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο ομάδες

Σοβαροί και για τα 40 λεπτά θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Πανελευσινιακού κόντρα στον Κολοσσό, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας.
Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο "σμαραγδένιο νησί".

"Είναι ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Κολοσσός είναι σε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια με έντονο χαρακτηριστικό ότι ακολουθούν πιστά το προπονητικό τους στυλ", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για σαράντα λεπτά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ που πιστεύω πως θα είναι και το κλειδί του αγώνα".

Ο Δημήτρης Αράπης τόνισε από την πλευρά των παικτών: "Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη, είχαμε την τύχη να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα όλη η ομάδα μαζί χωρίς τραυματισμούς. Έρχεται ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και θέλω να πιστεύω ότι θα το διεκδικήσουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός χρειάζεται πολύ και εκείνος το παιχνίδι η έδρα τους είναι πολύ ιδιαίτερη και ελπίζω να φύγουμε νικητές".

Σχετικά άρθρα