Μάντζιος: Με υπομονή, τακτική και πειθαρχία απέναντι στον Παναθηναϊκό

Υπομονή, τακτική και πειθαρχία συνέστησε ο Άκης Μάντζιος στους παίκτες του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής στάθηκε στις απουσίες που θα έχει όπως και σε αυτή του Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό, σύγκρινε το μεθαυριανό παιχνίδι με αυτό του Α’ γύρου στην Λεωφόρο ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων του Πανθρακικού.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος:
"Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που στα τελευταία παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός παρουσιάζει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι μια αναμέτρηση που θέλει υπομονή, καλή τακτική παρουσία από την πλευρά μας και φυσικά πειθαρχία. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για να πάρει τους βαθμούς της νίκης αν δείξουμε τα στοιχεία που παρουσιάζουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Πιστεύω πως η ομάδα δούλεψε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα παρά τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο Μπαϊκαρά που είναι τιμωρημένος καθώς και οι Κάσες και Κουτσόπουλος που είναι τραυματίες. Για τους Λαδάκη, Τζάνη και Ρομέου θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους", υποστήριξε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Πανθρακικούς.

Όσον αφορά την σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι και τις διαφορές που έχουν οι δυο ομάδες δήλωσε: "Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει αλλάξει το σύστημα του. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πάνω σε αυτά έχουμε δουλέψει. Όπως είπα και πριν θέλει υπομονή και πειθαρχία. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και αν δείξουμε καλή εικόνα θα τα καταφέρουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές έχουν μόνο να κερδίσουν".

Όσον αφορά την απουσία του Μπεργκ τόνισε: "Είναι σημαντική η απουσία αλλά ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να βρει λύσεις μέσα από την ομάδα. Διαθέτει ταχύτητα και επιτίθεται με πολλούς παίχτες".

Τέλος στάθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής λέγοντας: "Ένα γεμάτο γήπεδο βοηθάει τους ποδοσφαιριστές ώστε να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Είναι καλό πως θα βρεθούν φίλαθλοι και των δυο ομάδων και πιστεύω πως όλοι μας θα το απολαύσουμε".

Σχετικά άρθρα