Μονόδρομος η νίκη για Ξάνθη απέναντι στην Καλλονή

Οι εμφανίσεις της Ξάνθης το τελευταίο δίμηνο έχουν σκορπίσει απογοήτευση. Ο δεύτερος γύρος κυλάει χωρίς νίκη για τους ακρίτες και τα πράγματα κανείς δεν γνωρίζει που θα εξελιχτούν αν αύριο δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Καλλονή του Γιάννη Μαντζουράκη. Πλεόν το ματς με τους Μυτιληνιούς είναι τελικός για τους Θρακιώτες, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του τριπόντου θα θέσει ως άμεσο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού…Τα… κουκιά είναι μετρημένα σε οτι αναφορά συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα για το Νίκο Κεχαγιά. Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης. Ο Ισπανός Τσέμα θα πληρώσει το μάρμαρο των τελευταίων κακών του εμφανίσεων και ο Ελληνας γκολκίπερ θα πάρει μια ακόμα ευκαιρία μετά από καιρό.

Στα στόπερ οι Βάλλας και Γούτας ως δίδυμο, ενώ στα δεξιά ο Μπέρτος θα χρησιμοποιηθεί ως βασικό μπακ. Αριστερά ο Μπαξεβανίδης, με τον Τσαμούρη να μπαίνει στην αποστολή ως back-up όλων των παραπάνω.

Στον άξονα ο Ντε Γκουζμάν σε ηγετικό ρόλο, πλάι του ο Βασιλακάκης που παίρνει ρόλο στον άξονα ελλείψη Φλίσκα, ενώ μπροστά τους ο Μάνταλος. Στα δεξιά ο Τριάδης θα πάρει μπάλες, ενώ στα αριστερά ο Σολτάνι, με τον Μαρίν να διεκδικεί θέση, ενώ σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Σολάρι.

Η 18αδα που επέλεξε ο Νίκος Κεχαγιάς ενόψει Καλλονής: Τσέμα, Κυριακίδης, Βάλλας, Γούτας, Χοσέμι, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τσαμούρης,
Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Εστράδα, Τριάδης, Σολτάνι, Μαρίν, Κάλβο, Σολάρι, Ράνος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Φλίσκας και ο τραυματίας Κομεσίδης. Για τακτικούς λόγους επίσης έμειναν εκτός οι: Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Παϊτο, Κομεσίδης, Μπαρέττας, Παπαδημητρίου, Νάκας, Παπαδιώτης,

Σχετικά άρθρα